Holmedal

HD-WinLeas

HD-WinLeas är ett modernt administrativt system för hantering av avtal för leasing, avbetalning, hyror m.m. Systemet passar för alla företag som hanterar fakturering av avtal

Moduluppbyggt

Anpassningsbart 

Flexibelt

Användarvänligt 

Öppna gränssnitt

HD-WinLeas

Modernt administrativt system för hantering av avtal

Användarvänligt och flexibelt system

HD-WinLeas är ett modernt administrativt system för hantering av avtal för leasing, avbetalning, hyror m.m. Systemet innehåller bl.a. Fakturering, Kundreskontra, Kalkylator för uppläggning av betalplan, Ränteändring, Räntebaser m.m. för alla företag som hanterar fakturering av avtal. Systemet är utvecklat med användarvänlighet, flexibilitet och funktionalitet som riktmärken. Detta har skapat ett synnerligen anpassningsbart system som via ett flertal inställningar låter företagets egna behov till stor del styra användandet av de olika funktionerna.

Moduluppbyggt för olika behov

Systemet är moduluppbyggt för att passa olika behov, från det lilla företaget med ett par hundra avtal och upp till större företag med tiotusentals avtal.

Länkat till andra system

HD-Transport har länkar till olika planeringssystem som t ex Trapeze, Planet och Sam3001 samt länkar till Flygtaxi m fl. HD-Transport har också kommunikations- och radioservrar för GPRS.

Utveckling av systemet

En fortsatt utveckling av programmet sker kontinuerligt i samråd med våra kunder för att förbättra funktioner, ta fram nya moduler etc.

Demonstration av systemet

Endast en liten del av systemets kapacitet framgår av denna presentation som vi hoppas skall leda till en ingående demonstration. Kontakta oss för mer information om systemet på telefon 0431-747 00 eller E-post support@holmedal.se.

Holmedal HD-WinLeas

Autogiro
ComCenter
Svefaktura
Ocr
Sie
Agresso
Bilvision
Inläsning från Excel
Flera företag
SIMPLI Report

Avtal, e-signing
Samarbete digitalt system
IT/document management system
Holmedal folder Flexmate

Läs mer i vår folder

För mer information läs mer i vår folder HD-WinLeas.

Support & Utbildning

För mer information om hur du kontaktar vår support, OnLine support och vilka utbildningar vi kan erbjuda läs mer på vår support-sida.

Skicka ett meddelande

2 + 13 =